Başkan Yardımcımız Yusuf Günay’dan açıklamalar

Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Süper Lig’de oynadığımız MKE Ankaragücü maçının ardından açıklamalar yaptı.

Başkan Yardımcımız Yusuf Günay’dan açıklamalar

Hakkaniyete uymayan hakem kararlarıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Başkan Yardımcımız Yusuf Günay şu ifadeleri kullandı:

“Şunu görmek lazım. Çifte standart var. Adalet yok. Galatasaray aleyhine çok kolay penaltı ve kırmızı kart veriliyor. Mostafa Mohamed’e verilen kırmızı kart asla kırmızı kart değil. Bunu spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Galatasaray’ı engellemek isteyen bir program var. Bunu görüyoruz. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bu çifte standartları, hakkaniyete uymayan, adil olmayan yönetime saygı duymuyoruz. Bunun kamuoyunda tartışılmasını istiyoruz. Bu kırmızı kart resmen bir talimatla verilmiş bir kart gibi. Asla kırmızı kartla alakası yok.”

“Sayın Cüneyt Çakır, madem ki Trabzon’daki pozisyonda faul yok. Neden Mohamed’in pozisyonunda uyarmadınız hakemi? Neden davet etmediniz? Çünkü hareketin kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yok. Bu çifte standartlarla verilen kararlara biz saygı duymuyoruz. Federasyonu buradan uyarıyoruz. Adil yönetim bekliyoruz. Bu, bizi biraz daha kenetlendirecek. Şampiyonluk yolunda Galatasaray camiası olarak bunlara boyun eğmeyeceğiz. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın bu sene şampiyonluğu göğüslemek için el birliğiyle kenetlenerek sonuca yürüyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kimsenin de bizi engellemeye gücü yetmez.”