Başkan Dursun Özbek'ten açıklamalar!

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Türk sporuna verdiği desteğe yeni bir halka daha ekleyerek kulübümüzün ve grup şirketlerinin resmi taşıma sponsoru oldu.

Başkan Dursun Özbek'ten açıklamalar!

Yeni sezonda Galatasaray Spor Kulübü ve grup şirketlerinin toplama, dağıtım ve teslimat organizasyonunu Aras Kargo üstlendi.

Sponsorluk anlaşması için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen törende imzaları, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın attı.

Aras Kargo yapılan iş birliği kapsamında Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği GS Store’ların e-ticaret gönderilerini de taşıyacak.

Başkan Dursun Aydın Özbek, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

İŞ BİRLİĞİMİZİN FARKLI BRANŞLARLA DAHA DA GELİŞMESİNİ UMUYORUM

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü olarak Aras Kargo ile bir iş bilirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aras Kargo’nun Türk sporuna özellikle de Galatasaray’a olan desteğini nasıl geliştirilebiliriz bunu da konuşmak isteriz. Öncelikle Aras Kargo’ya teşekkür ediyorum kulübümüze vereceği destekten dolayı. Mağazacılık ve Galatasaray Spor Kulübü’nün diğer organlarıyla ilgili bir taşımacılık anlaşması. Sadece taşıma desteği olarak değil Aras Kargo’nun Galatasaray’a reklam açısından da verdiği destek çok önemli. İki önemli kurum Türkiye Cumhuriyeti için biri spor kulübü diğeri de lojistik kurum… Bu iki kurumun gelişmesi daha da ileriye gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sevgili Genel Müdürüme sürpriz olarak da bunun sadece bu seviyede kalmamasını özellikle amatör sporlarla daha büyük iş birliğine taşımamız gerektiğini burada sizlerin önünde söylüyorum. Bu anlaşmayı resmi taşıma sponsorluğu için imzaladık ama Türk sporunu daha da geliştirmek için bu iş birliğinin daha da gelişmesini, sadece futbolla sınırlı kalmamasını arzu ediyoruz. Sadece imzalanan metinlere bağlı kalmayalım ve Aras Kargo ile Galatasaray arasındaki bu iş birliğini geliştirelim. Türk sporunun gelişmesi için amatör sporların da desteklenmeye ihtiyacı var. Türk sporuna hizmet etmek, Türk sporunu daha da geliştirmek için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile beraber herhangi bir amatör branşımıza da destekçi olursanız Galatasaray ailesi olarak çok seviniriz. Bugüne kadar yaptığınız destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ÖNEMLE VE KEYİFLE BU SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Farklı branşlarda da Türk sporuna sundukları desteği sürdüreceklerini ve yepyeni başarılara imza atacaklarını belirten Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ise şunları söyledi:

“Aras Kargo olarak biz 40 yıldır sporun ve sanat dünyasının destekleyicisi olduk. Yaptığımız iş aslında üretici, tüketici ve tedarikçi arasında köprü görevi görebilmek. Günün sonunda 117 yıllık geçmişiyle birçok başarıya imza atmış bir spor kulübün bize vermiş olduğu bu anlamlı formayı nitelikli bir şekilde taşımak için bugün Sayın Başkan ile birlikte imzaları atıyoruz. Aras Kargo, 40 yıldır sporun bütünleştirici özelliğinin farkında olduğu için bu alanda ciddi destek ve katkı sağlıyor. Spor kulüplerinde en önemli branşlardan bir tanesi futbol. Bunun yanında birçok farklı alanda spor kulüplerimiz özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi dünyaya daha farklı, bütünleştirici, insanların bir arada hoş görüyle daha farklı bakabilecekleri önemli bir misyon da üstlenmiş durumdalar. Tabii ki Galatasaray Spor Kulübü’nün bizi yönlendirebileceği, bizimle birlikte iş birliği yapabilecek farklı branşlar varsa burada üzerimize düşen sorumluluğu keyifle yapıyor oluruz. Biz özellikle kendi ülkemizde 80 milyonun üzerinde yurttaşımıza bu hizmeti götürürken, Galatasaray Spor Kulübü gibi milyonlarca taraftarı olan bir taraftar grubuna hakim topluluğun bizimle birlikte iş süreçlerini geliştiriyor, bizi de çözüm ortağı olarak kabul ediyor olması bizim için başka bir anlam, gurur ve keyif yaşatıyor olur. Türk sporcusunu destekleyebileceğimiz ve onların başarısıyla gururlanabileceğimiz güzel iş birliklerine imza atıyor olmak bizleri gururlandırır. “Futbolun heyecanını taşıyoruz” mottosuyla bu yıla başlamıştık. Milli Takımımızın da taşıma sponsoruyuz. Amacımız ülkemizde keyifle herkesin takip ettiği, milyonlarca kitlesi olan futboldaki başarının bir parçası olmak. Sayın Başkanıma ve Yönetim Kurulu’na bu anlamlı formayı bize emanet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Önemle ve keyifle bu sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Uzun süredir Galatasaray Spor Kulübü ile çözüm ortağı olarak çalışıyorduk. Bugün bunu bir boyut ileri götürüyoruz. Umarım bir dahaki birlikteliğimizde başkanımızın bizden talep ettiği ne varsa onu da yerine getirmek üzere tekrar huzurlarınıza geliyor oluruz.”

SIRADAKİ HABER